BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кметът на Червен бряг постави пред зам.-министър Нанков важни инфраструктурни проблеми

Кметът на Община Червен бряг д-р Цветан Костадинов проведе среща със заместник регионалния министър Николай Нанков, на която бяха обсъдени важни въпроси по отношение на инфраструктурата. За това информират от Пресцентъра на местната администрация.
Кметът потърси съдействие от МРРБ за подмяна на водопровода за питейна вода в селата Реселец и Бресте, както и за цялостна рехабилитация на улиците „Раковски“, „Антим“ и “ Сава Младенов“ в гр . Червен бряг.
Срещата се проведе по инициатива на народния представител Пламен Тачев, благодарение на когото миналата година общината получи от Министерския съвет целево 1,6 милиона лева, с които бяха ремонтирани значителна част от проблемните улици във всички населени места. Тачев съдейства и за осигуряване на средствата за така наложителния ремонт на бул. „Европа“, който е изключително важна предпоставка за развитието на местния бизнес и привличане на повече инвестиции.
Кметът Костадинов е категоричен, че ще продължи да работи за подобряването на инфраструктурата и благодари за подкрепата на Пламен Тачев и МРРБ.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!