BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Каракачанов: Гласувах за продължаващо увеличаване на доходите, за традиционното българско семейство, за сигурността на гражданите

България се нуждае от стабилност, след изборите да се формира стабилно мнозинство и стабилно правителство, което да решава проблемите. Това коментира днес лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов, който упражни правото си на вот в Плевен. Ако България изпадне в продължителна политическа криза, това ще засили и икономическата, от което губят всички български граждани, подчерта Каракачанов.

Той призова политиците след днешния ден към повече отговорност и повече българщина, а не партийни пристрастия – „иначе няма смисъл от партиите“.

Гласувах за това, за което сме почнали да водим като политика от много отдавна – за продължаващо увеличаване на доходите, за традиционното българско семейство, за сигурността на българските граждани, каза още лидерът на ВМРО. Той  прогнозира, че новият парламент ще бъде шарен като изрази надежда да е бъде и по-национално отговорен.

Според Красимир Каракачнов при „шарен парламент“ има един шанс да се сформира правителство, ако партиите са наистина социално отговорни и, ако наистина поставят интересите на държавата и на българите над собствените си политически амбиции и боричкания за власт.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!