BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Какво според вас, спешно трябва да направи новото управление на България ?

С този въпрос се обръщаме към читателите на „Плевен прес”, за да разберем какви са вижданията на избирателите, за спешните задачи пред новото Народно събрание и кабинет.

С анкетата бихме искали да се разбере  има ли единодушие сред избирателите по нетърпящите отлагане проблеми, които час по-скоро трябва да се решат.

Посочили сме най-тежко заболелите области в обществено – икономическия живот на страната. Оздравяването на част от тях, ще доведе до положителни промени и в останалите. Ако се спре злоупотребата с хербициди – пчелите ще живеят. Ако се подкрепи земеделието – ще ядем български домати, картофи и плодове. Ако се реорганизира съдебната система – ще има справедливост според деянията, а не според портфейла. Същото е със здравеопазването, образованието, данъчната система и т.н.

 Но отнякъде трябва да се започне. Затова в анкетата са заложени тези позиции. Може да ни изпращате мненията си по тях или за невключени в допитването  въпроси. Ще публикуваме всичко, стига да посочвате име и електронна поща.

Резултатите от анкетата ще бъдат предоставени на деветимата плевенски депутати. Ще поискаме от тях отговор както за данните от допитването, така и за личният им  ангажимент относно изпълнение на спешните мерки, посочени от участниците в анкетата.

Начало на анкетата – 19.04.2021 година.

Край на анкетата- 19.05.2021 година.

Предварително благодарим за отделеното време!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!