BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Инж.Василев, Топлофикация – Плевен: Възползвайте се от „Изряден клиент“, по-изгодно е!

Във връзка с наближаването на края на отоплителния сезон Топлофикация – Плевен уведомява всички клиенти, че запазва въведената промоционална политика за услугата „битова гореща вода“ до 01.07.2021 г., когато КЕВР ще обяви новите цени за регулаторния период.

„Съгласно програмата „Изряден клиент“ всички клиенти на Топлофикация – Плевен, които са изпълнили 4 лесни условия, получават пределна цена за битово гореща вода в размер на до 9 лева с ДДС за всеки потребен и отчетен кубик.“ напомни изпълнителният директор инж. Йордан Василев.

За да се присъединят към „Изряден клиент“  и да се възползват от нея, клиентите трябва да са изпълнили няколко условия. Важно е да нямат повече от 2 неплатени фактури и съдебни или присъдени задължения към Топлофикация – Плевен. Всички уреди в имота трябва да са с преминала метрологична проверка и ако имат предписания, те да са изпълнени. Абонатите, ползващи се от предимствата на „Изряден клиент“, трябва да осигуряват ежемесечен отчет или самоотчет на уреди за дялово разпределение от фирмите за дялово разпределение. Важно е и клиентската информация по партидите да е актуализирана.

„Предимството на присъединяването към „Изряден клиент“ е, че максималната цена, която клиентът заплаща за битово гореща вода може да е до 9 лева на кубик с ДДС. Ако за неговата абонатна станциясъгласно нормативната уредба е пресметната цена от 16 лева с ДДС на кубик, „Изряден клиент“ ще заплаща само до 9 лева с ДДС на кубик. Възползвайте се от „Изряден клиент“, по-изгодно е!“ каза инж. Василев.

Директорът обясни, че ако цената за съответния месец за един кубик битово гореща вода е по-малко от 9 лева с ДДС, то клиентът заплаща реалната цена, определена от фирмата за дялово разпределение.

Инж. Василев уточни, че дружеството ще запази пределната цена до 9 лева с ДДС за 1 кубик потребена топла вода до началото на новия регулаторен период 01.07.2021г. Тогава КЕВР ще определи новите цени на топлинната енергия и е възможно леко увеличаване на  пределната цената за топла вода.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!