BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Изнесен приемен ден на Областния управител в община Левски

По повод  провеждането на изнесени приемни дни и желанието на областния управител да полага грижи за всяка община на територията на област Плевен, на 19-ти май. Иван Янчев посети община Левски.

На срещата присъстваха кметове на малките населени места, представители на общински съвет и местния частен бизнес, както и граждани на общината. Основните проблеми, които бяха засегнати, бяха свързани с лошата пътна инфраструктура и проблемни участъци от пътната мрежа, застрашаващи живота на населението, както и проблем с отводняването в някои села. В тази връзка г-н Янчев заяви, че ще организира работна среща с органа, който отговаря за поддръжката и ремонта на пътищата с цел предприемане на мерки за разрешаване на повдигнатите проблеми. Другият значим проблем, който беше обсъден с представител на община Левски, е развитието и изграждането на политики в областта на социалните дейности и практики за справяне с безработицата в общината. Областният управител сподели, че тази година в Регионалната програма за заетостта в област Плевен значително са вдигнати бройките за наемане на регистрирани в Бюрата по труда лица. Той обърна внимание, че чрез този важен инструмент на политиката по заетостта местните организации и общности могат да решават проблеми на местните пазари на труда.

Заявките за среща в изнесен приемен ден може да се изпращат в свободен текст на електронна поща: pleven@pleven.government.bg или на електронните адреси на общините в област Плевен.

Това информират от Пресцентър на Областна администрация Плевен.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!