BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Златната олимпийка Ивет Горанова има идея да тренира деца в Плевен

Златната олимпийка Ивет Горанова има идея да тренира деца в Плевен – Плевен прес | Новини и актуална информация Плевен

Последни новини

Ивет Горанова на среща при Георг Спартански – кмет на Плевен. Снимка – Пресцентър.

Олимпийската медалистка в дисциплината „карате” от игрите в Пекин Ивет Горанова беше поздравена от кмета Георг Спартански по повод поредния й приз – „Спортист на годината” на България, на днешната им среща.

Ивет сподели, че започва новата 2022 година, заредена от всеобщото признание за големия си успех и с амбицията активно да тренира в подготовката си за предстоящи престижни първенства. Въпреки многобройните си ангажименти тя държи да запази жива връзката си с Плевен и има идеята да събере и тренира група деца в града ни. За целта с Русалин Русалинов – вицепрезидент на Българската национална федерация „Карате” и президент на плевенския клуб по бойни изкуства „Петромакс”, обсъждат варианти за зала.

„Изцяло подкрепям това намерение и съм сигурен, че със своя пример ще увлечеш много момичета и момчета, сред които могат да израснат бъдещите спортни надежди на страната ни“, категоричен беше Георг Спартански. Той пожела на олимпийската ни шампионка здрава, спорна година и покоряването на все повече спортни върхове.

Пресцентър Община Плевен

Прочетете също

Виктор Иванчев – ученик от първи клас на ИНУ „Христо Ботев“ – Плевен с първо място и златен медал от музикален онлайн конкурс „С песен на Коледа“.

Виктор Иванчев със своя ръководител Валентина Николова. Снимка – личен архив. Виктор Иванчев – ученик …

Настройки на кутийката за бисквитки

Настройки на кутийката за бисквитки

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!