BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Започна обработката на публичните площи в Плевен срещу кърлежи и комари

Обработката на публичните площи в Плевен срещу кърлежи започна, съобщават от Пресцентъра на Общината. Дейностите се извършват от фирма „ДЕЗИНСЕКТ“ ООД, която е изпълнител на договора с Община Плевен за извършване на дезинсекция, дератизация и дезинфекция на обекти и площи на територията на общината.

До 10.00 часа тази сутрин са напръскани тревните площи в Градската градина, около ОАПС, в централната градска част, гаровата градинка, около Автогара – Плевен, на ул. „Венелин“, жк „Воден“ 1 и 2, детските площадки, както и зелените площи от двете страни на бул. „Скобелев“ до Мемориал „Майка България”. Обработката се извършва с разрешен от Министерството на здравеопазването биоцид „Ротрин 100”.

Успоредно с това е извършена и ларвицидна обработка срещу комари по коритата на реките Гривишка и Тученишка с разрешения за употреба препарат „Димилин“.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!