BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Задържаха 44-годишен след скандал в офис в Плевен, той буйствал и в ареста

На 30 март 2021 година около 15:20 часа полицейски служители са отреагирали на сигнал за скандал в централната част на областния град в служебен офис между охраната и клиент, информират от Пресцентъра на ОДМВР-Плевен.

На място са установени 44-годишен клиент и 52-годишен охранител, плевенчани. По-младият мъж е извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред, изразяващи  се в явно неуважение към обществото, съпроводени с псувни, викове и заплаха със сгъвем остър нож тип „Пеперуда“ спрямо охранителя.

Извършителят е задържан за срок до 24 часа. Приведен е в арестно помещение, където умишлено е повредил държач на камера за видеонаблюдение, монтирана в килията и е изкъртил и част от мазилка в помещението. Извършен е оглед на килията. Сезирана е прокуратурата. За извършено престъпление по чл.325, ал.1 и чл.216, ал.1 от НК е започнато досъдебно производство.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!