BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

ДПС регистрира съветническата си листа в ОИК – Плевен

Днес, 26-ти септември, Движението за права и свободи – Плевен, регистрира своята съветническа листа за предстоящите „Местни избори 2023”. В ОИК бяха внесени необходимите документи за регистрация. След приемането им, представители на Движението, членове от кандидат-съветническата листа, както и нейният водач, направиха кратко изявление за състава на листата и целите пред нейните участници като бъдещи общински съветници. Ето какво каза по този повод Методи Петков:

„Днес поставихме едно ново начало с регистрацията на листата на „Движение за права и свободи”, заредени с агресивен позитивизъм, за по-добър живот и една либерална визия в община Плевен. Листата се състои  от 23 души, 7 жени и 16 мъже, повечето с висше образование, и петима студенти. Средната възраст на листата е 38 години.

Залагаме на на експертността и доказателство за това е водачът ни г-н Ивайло Стоянов – експерт в сектор енергетика. Г-н Стоянов беше одобрен на консултациите при почетния председател д-р Ахмед Доган, представяйки най-добрата визия за община Плевен”.

Водачът на листата на ДПС за община Плевен, сподели следното: „Казвам се Ивайло Стоянов и съм на 45 години. Имам 2 деца. По професия съм магистър електроинженер. Притежавам и магистърска степен по стопанско управление „Мениджър човешки ресурси”.

От 23 години работя в сферата на електроенергетиката. Имам и научни публикации в областта. Ръководител съм в държавна енергийна структура.

Водач съм на листата за общински съветници на община Плевен от ПП „Движение за права и свободи”. До сега не съм участвал в политическия живот на страната, но това не означава, че нямам обществена позиция и не следя отблизо политическите процеси както в национален, така и в регионален план. Приех да бъда водач на листата на ПП „Движение за права и свободи”, защото Движението показва политически морал, постоянство и равнопоставеност на членовете в партията.

Ясно се открояват с европейския си облик,ниска безработица и социална ангажираност в полза на населението , общините и населените места с кметове избрани от ПП „Движение за права и свободи”

За съжаление в представените предизборни платформи на кандидатите за кметове на община Плевен, няма ясно разписана програма за разходване на общинския бюджет по пера и липсва програма за регионално развитие и подобрение в сферата на образованието и спорта. Като водач на листата ще водя позитивна предизборна кампания, каквато е политиката на ПП „Движение за права и свободи”. Кандидатите в нашата листа са доказани експерти в своята област и уважавани професионалисти. Заедно ще се борим за едно ново начало и високо ниво на експертност в бъдещия Общински съвет на община Плевен”.

Собствено име Бащино име Фамилно име ЕГН
1 Ивайло Маринов Стоянов **********
2 Невин Икбалова Джевдетова **********
3 Васил Методиев Петков **********
4 Ралица Цветанова Бурова **********
5 Михаил Лъчезаров Цонков **********
6 Емил Манев Кънев **********
7 Братан Асенов Асенов **********
8 Емил Методиев Шишманов **********
9 Анна Вихрова Ковачева **********
10 Лена Жекова Ленкова **********
11 Марина Тихомирова Чакърова **********
12 Атанас Тонев Тодоров **********
13 Томаш Николаев Тонов **********
14 Анатоли Мартинов Александров **********
15 Айлина Емилова Михайлова **********
16 Марусиян Анатолиев Пачев **********
17 Ива Валериева Иванова **********
18 Мехмед Зелфиев Мехмедов **********
19 Драгомир Ицков Алексиев **********
20 Николай Георгиев Миховски **********
21 Ибрям Шериф Мусов **********
22 Ристем Мехмед Халкоглу **********
23 Георги Колев Божинов **********

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!