BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Децата от детска градина „ Калина“ изпратиха есента с много настроение и красота

Ноември е последният месец от есенния сезон. Тя, есента, отново позлати листатата, с пъстър килим покри земята, обагри приказно гората. Наистина зашеметяващо есенно многоцветие, придружено от красота и настроение. Децата от детска градина „ Калина“ Плевен изпратиха подобаващо красивата и щедра магьосница. Буйният, поривист, крилат вятър, заедно с малчуганите побързаха да повикат есента – красива, с ласкава усмивка и грациозна походка. Тя щедро разпиля своята пъстрота и изобилие. Децата, облечени в костюми на есенни плодове и зеленчуци, и горски животни, дадоха воля на въображението, като поздравиха гостенката със стихотворения песни, танци върху килим от пъстроцветни листа. Децата от ПГ 6-7 години показаха и знания за богатството на есента, като отговаряха на гатанки, свързани с благодатните дарове от плодове и зеленчуци. Денят се превърна за тях в празник, който дълго ще помнят. Гостите- членове на обществения съвет и ресурсната учителка Зоя Кокалова останаха очаровани и възхитени от артистичните умения и превъзходното представяне на малките възпитаници на ДГ „ Калина“.
Накрая, гиздавата есен си тръгна, помахвайки сърдечно с ръка и остави подаръци за децата, за да си спомнят за нея до следващата им среща.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!