BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Да пребиеш куче и да го довършиш обесено на дърво – това става в Червен бряг

Пребито до смърт и довършено на дървото. Снимка – фейсбук.

Отново потресаваща жестокост към животни. Отново в община Червен бряг. Този път в местността „Маркова могила”.

За това научаваме от фейсбук групата „Аз обичам Червен бряг” https://www.facebook.com/groups/254786778334651

Снимка – фейсбук.

Там Владислав Петров пише: „Тази тъжна гледка е от може би от вчера в месността “Маркова могила” в Червен бряг. Наказанието за тази ИЗРОДЩИНА е описано в чл.325б.(2) от НК”

Но сам отбелязва, че няма такава съдебна практика.

От наши източници в Червен бряг научаваме, че извършителят е местен циганин и служители от РПУ Червен бряг са успели бързо да го открият и е задържан. Свързахме се и с дежурния в РПУ-то, който каза, че е образувано досъдебно производство. Отказа да ни даде повече подробности. Препрати ни към ОД на МВР – Плевен.

От нашите източници разбрахме, че кучето е било бременно и скоро е родило. Съдбата на кученцата не се знае. Можем само да предполагаме, че ги е сполетяло същото като майката.

И не бързайте да настръхвате срещу циганина убиец. Защото ни казаха за случай, в който българин от жилищния комплекс „Победа” в града, се е хвалил, че хвърля на кучета кайма, в която има кукички.

Потресени сме от ставащото в Червен бряг и общината. Както и от намиращите се между нас изроди. Няма какво да кажем повече, освен думите на Владислав Петров, от чиито статус научихме историята: „Насилието срещу животни днес, ражда насилие срещу хората утре”!

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!