BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Дават на прокурор поредни нарушители на карантина в Плевенско, двама от тях отишли да гласуват

В Районна прокуратура – Плевен са внесени материали от полицейски проверки за неспазване на противоепидемични мерки, издадени против разпространението на Covid 19. За това съобщават от Пресцентъра на ОДМВР – Плевен.

На 3 април около 10 часа в село Бъркач е установен извън дома си 20-годишен. Образувано е досъдебно производство.
На 4 април около 10 часа в село Писарово 61-годишен, поставен под карантина, не е изпълнил задължението си да не напуска жилището си.  Образувано е досъдебно производство.
На 4 април в село Староселци са засечени петима нарушители на противоепидемичните мерки – 33-годишна, 51-годишен, 29-годишен,  33-годишен и 35-годишен. Петимата не са открити на адресите, посочени в предписанията на РЗИ за определения срок.
На 4 април 2021 година около 10.00 часа в село Къшин е установено, че 76-годишна е нарушила мерки, издадени против разпространяването на заразна болест Covid 19. Жената е напуснала адрес, посочен в саморъчно попълнен формуляр пред РЗИ. Тя е установена в избирателна секция в селото, където е отишла да гласува. Образувано е бързо производство за престъпление по чл.355, ал.2 от Наказателния кодекс.
На 4 април около 19:25 часа в избирателна секция в село Николаево е установен 40-годишен, нарушил противоепидемичните мерки и напуснал дома си, където бил поставен под карантина. По случая е образувано бързо производство.
Продължават работа разследващи полицаи. По случаите е уведомен дежурен прокурор в РП – Плевен.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!