BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

В село Асеновци стартира Маратон на четенето 2021

Библиотеката при НЧ „Съзнание 1894” с.Асеновци организира Маратон на четенето от 2-ри  до 23-ти  април. За съжаление и тази година  той се провежда онлайн заради пандемията от корона вирус.

Всички, които желаят и обичат да четат, могат да се включат със снимка или видео с любима книга. Досега са се включили 13 ученици, но има още много време до края.

Желанието ни е да възвърнем любовта на децата към книгите и общуването с тях, а не да се общува само с телефони и в социални мрежи, казва секретарят на читалището Петранка Стефанова. И в условията на пандемия четенето си остава най- приятното занимание на деца и възрастни. А нашата библиотека разполага  с много нови книги- детска и художествена литература според интересите на читателите. Всеки може да я посети и да си вземе книга при спазване на всички противоепидемични мерки.

Заповядайте при нас и се потопете във вълшебният свят на книгите!

 

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!