BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

В Плевен се проведе областна конференция на Съюза на пенсионерите – 2004

Областният управител Виолета Иеремиева присъства днес на откриването на провеждащата се в Плевен Областна конференция на Съюза на пенсионерите – 2004.

В емоционалното си обръщение към участниците тя изрази своето уважение към хората с посребрени коси, носители на мъдрост и опит, и отправи призив към тях да загърбят личните пристрастия и да се обединят в името на бъдещето на своите деца и внуци. „Вие сте хората, от които се учим, които следваме, по пътя на които трябва да вървим! Вие сте полезни и значими за обществото!”, каза Иеремиева.

След музикални изпълнения на деца от НУ”Христо Ботев” – Плевен и на певческа група „Златна есен” – Червен бряг конференцията продължи по гласувания дневен ред, чиито акценти са: представяне на отчетен доклад за дейността на областната организация на Съюза на пенсионерите – 2004 и избор на ново ръководство.

В тази връзка областният управител отправи пожелание „делегатите да направят своя достоен избор на Областно ръководство и Областен съвет на Съюза, защото вашите членове очакват и в бъдеще добри социални контакти и интеграция, както и цялостно подобряване качеството на живот на пенсионерите в България!”.

Снимки и информация: Областна администрация – Плевен, пресцентър

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!