BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

В Плевен и Никопол засякоха поредните нарушители на карантина

За поредните нарушители на карантина заради COVID-19 информират от Пресцентъра на ОДМВР-Плевен.

На 16 април 2021 година в 10:00 часа в областния град в жк. „Сторгозия“ при проверка на адрес е установено, че 51-годишна, карантинирана за периода от 12 април 2021 година до 21 април, е напуснала дома си. За нарушаване на мерки, издадени против разпространението на заразителна болест по хората, свързани с вируса Covid-19 е образувано бързо производство за престъпление по чл. 355, ал. 2 във връзка с ал. 1 от НК.
На 17 април 2021 година в град Никопол служителите на реда проверяват 27-годишен от крайдунавския град. Той не бил на адреса, като е напуснал жилището, където е поставен под карантина за периода от 11 април до 20 април. За нарушаване на противоепидемичните мерки е образувано досъдебно производство. За случаите е сезирана прокуратурата. Работата продължават разследващи полицаи.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!