BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

В Деня на космонавтиката 12-ти април – вместо Радев – Каракачанов във ВВВУ “Г. Бенковски” в гр. Долна Митрвополия

Толкова сте прозрачни, че няма накъде

Снимка – списание “Криле”.

На 8-ми април съобщихме, че президентът Радев ще посети ВВУ „Г. Бенковски” в гр. Долна Митрополия по случай Деня на космонавтиката 12-ти април. Причината за посещението – президентът е патрон на семинар, посветен на 60-та годишнина от първия полет на човек в Космоса. Темата на семинара: „„Бъдещето на въздухоплаването и космическите изследвания в Република България“. Участие в него на 24 учени. Разглеждане на фото изложба  посветена на Юрий Гагарин, с фотоси предоставени от Руския културно-информационен център. На участниците във форума – подарък на второто издание на български език на фундаменталния труд на изобретателя, инженера, авиатора Асен Йорданов „Вашите криле“, с което се отбелязва 125-та годишнина от рождението му и 85 години от първото издание на книгата.

На 9-ти април публикувахме информация, че посещението на президента Румен Радев в Долна Митрополия се отлага, заради въведените противоепидемични мерки, забраняващи подобни форуми.

На 11-ти април научаваме, че във ВВВУ в Долна Митрополия, на 12-ти април пристига министър Красимир Каракачанов. В програмата: посещение на изложбата посветена на Юрий Гагарин, връчване на книгата „Вашите криле” на Асен Йорданов, на курсанти-отличници и „запознаване с извършените ремонтни дейности по инфраструктурата”, както гласи прес съобщението.

Значи президентът може да спазва наложените мерки от правителството, а член на това правителство – не може ?! Толкова сте прозрачни в това правителство, че няма накъде. Дисциплина в армията има ли ? Или тя не се отнася за министъра на отбраната ?

Подобни управници криле нямат. Могат само да пълзят !

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!