BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

В американското посолство ли се обсъжда новото правителство на България ?

Посолство на САЩ в България. Снимка – интернет.

Представители на „Демократична България”, Има такъв народ”, Мутри вън” са поканени на разговор в американското посолство. За това информират  от партия „Възраждане”. Поместваме без редакторска намеса изпратеното до медиите прессъобщение на партията:

Според информация в медиите, представителите на „Има такъв народ“, „Демократична България“ и „Изправи се! Мутри вън!“ са поканени на разговор в американското посолство.

Този акт, ако информацията е вярна, е не само дипломатически натиск от страна на САЩ, но и явна намеса във вътрешните работи на България.

Ние от Възраждане задаваме два въпроса към парламентарно представените партии:

  1. Бяхте ли поканени на разговор в американското посолство в град София?
  2. Приехте ли поканата и присъствахте ли на разговор в американското посолство? 

Приканваме ви да потвърдите или отречете официално тази информация.

В случай, че такава среща се е състояла, ние от Възраждане искаме отзоваването на Херо Мустафа от България, заради намесата във вътрешните работи на страната ни и същевременно обявяването ѝ за персона нон грата.

Н.Пр. Херо Мустафа, посланик на САЩ в България. Снимка – интернет.

Очевидно е, че САЩ и ЕНП подкрепят Даниел Митов, а създаването на правителство, предвождано от отявлен защитник на чужди национални интереси ще унищожи страната ни.

Ясно е, че политическият живот в България е зависим от САЩ, но този акт на Херо Мустафа е първата толкова явна намеса във вътрешните работи на страната ни.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!