BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Времето през уикенда: слънце и облаци, но без дъжд!

В събота ще преобладава време със значителна облачност, но валежи не се очакват. Ще духа слаб вятър от запад-северозапад, на моменти ще бъде тихо. Минималните температури слабо ще се понижат и ще бъдат между 6° и 8°. Максималните температури ще бъдат между 14° и 16°. в крайдунавските райони и малко по-високи – около 17°.
Атмосферното налягане ще остане почти без промяна.
Над западните и централни части на Стара планина през целия ден ще бъде предимно облачно. Ще духа слаб до умерен вятър от северозапад. Максималните температури на 1200 м ще бъдат около 6°. Максималната температура на 2000 м ще е около -1°.
В неделя облачността ще се разкъса и до вечерта ще намалее до незначителна.Ще бъде почти тихо, на моменти със слаб вятър от североизток. Минималните температури ще бъдат между 7° и 9°. Максималните температури ще са между 15° и 17°.
Атмосферното налягане ще остане почти без промяна.
Над западните и централни части на Стара планина облачността през деня също ще бъде разкъсана, а вечерта ще намалее до незначителна. Ще духа слаб до умерен вятър от източната четвърт. Максималните температури на 1200 м ще бъдат около 8°. Максималната температура на 2000 м ще е около 0°.
Информация: НИМХ Плевен

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!