BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Владислав Монов – управител на “Панорама мол” Плевен: Бизнесът не е държавна структура с нормирано работно време

 

Позиция на Владислав Монов – управител на “Панорама мол” Плевен, относно новите противоепидемични мерки в Плевенска област.

“Като не поставяме под съмнение необходимостта от това да бъдат взети решения, които в максимална степен да защитят живота и здравето на хората, не можем да премълчим смущението си от неадекватното управление на пандемията и предприетите противоепидемични мерки от страна на Областния кризисен щаб, както и от допускането на двоен стандарт при определяненето им.

По какъв критерий се определя това, че търговският център представлява по-рисково място от големите търговски вериги, които оперират самостоятелно?

Само за часове трябва да преразгледаме всичките си договорни отношения и да вземем решения за временно прекратяване на дейността на над 60 наематели. Не сме държавна структура с нормирано работно време и едно принудително затваряне, осъществено в толкова кратки срокове, ще коства на нас и на нашите наематели финансови загуби в огромни размери. Тук говорим за над 700 служители, които отново остават без работа.

Държа да отбележа също,че в рамките на последните месеци търговския център бе обект на проверки от РЗИ и други компетентни органи по повод прилагането на противоепидемичните мерки. В рамките на тези проверки ние винаги сме оказвали пълно съдействие и нека да се има предвид, че при нито една от тях не бяха установени нарушения.”

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!