BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Благодарност към общинските служители отговарящи за изборите и успех на кандидатите за депутати пожелава кметът Георг Спартански

Актова зала на община Плевен. Снимка – фейсбкук

В Деня за размисъл кметът на Плевен Георг Спартански споделя своите размисли на личната си фейсбук страница, за утрешния ден на избор за следващ Парламент. Ето какво споделя:

“Днес, в Деня за размисъл преди изборите за Народно събрание утре – “в Плевен всичко е спокойно” , ако перифразирам фразата на ген.Радецки за връх Шипка. 🙂

264 кандидат-депутати за 9 места в Народното събрание от 15 многомандатен район.

127 избирателни секции в гр.Плевен, още 35 секции в гр.Славяново и плевенските села, 3 подвижни секции за хора с увреждания, 3 подвижни секции за болни от ковид и карантинирани, 3 секции в болници, 1 секция в затвора, 1 секция в старчески дом- общо 173 избирателни секции в община Плевен.

Доставихме днес в срок и без проблеми машините за гласуване и изборните книжа и материали, дезинфекционните и защитни средства – също.

Благодаря на всички служители на администрацията, ангажирани в логистиката на изборите за перфектната работа дотук !!!

Убеден съм,че ще се справят както винаги на 100% с нашите задължения и след края на изборния ден!

Останалото зависи от вас, избирателите ! Решава народът !!!

Георг Спартански. Снимка – фейсбук.

Накрая – да поздравя всички кандидати за самочувствието и куража да се кандидатират за доверието на гражданите и да им пожелая успех !

Веднага след конституирането на новото Народно събрание ще поканя всички новоизбрани депутати от Плевенски избирателен район на работна среща , за да ги запозная с приоритетите за развитието на общината и да потърся подкрепата им за важните проекти , които предстои да реализираме в следващите години”.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!