BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

„Ангели за България“ реализираха благотворителна инициатива за деца с увреждания в Плевен

Приключи поредна инициатива, реализирана от „Ангели за България“, в подкрепа на Център за социална рехабилитация и интеграция за деца с увреждания -Плевен. Тя е за закупуване на помощни уреди и приспособления за рехабилитация на деца с увреждания за Сдружение “БАЛИЗ”-Плевен на стойност 1500 лв.
„Благодарим за подкрепата на българската общност в Англия, които ни подкрепиха! Ангели има! И те се свързаха с нас през февруари и днес можем да ви представим резултата от благотворителната кампания.
„Благодарим от името на децата, с които работим ежедневно, за оказаната подкрепа и доверие! И мили АНГЕЛИ, дори на хиляди километра разстояние ви прегръщаме и целуваме. Бъдете все така всеотдайни в каузите си, да радвате хората и не спирайте да бъдете така добри! Благодарим Ви, Ангели!“, казват от БАЛИЗ – Плевен.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!