BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

9 акта за нарушение на противоепидемичните мерки са издадени за два дни

Снимка – архив Плевен прес.

9 акта са издадени през почивните дни на 4-ти 5-ти април. За това информираха от Общински инспекторат – Плевен.

Припомняме, че през тези дни се извършваха проверки съвместно от служители на МВР и Общински инспекторат. В акцията за пръв път беше включен и дрон. Проверявани са парк “Кайлъка”, Градска градина, парковете в жилищните комплекси, както и този зад училище “Христо Смирненски”. Въпреки забраната за посещения в тях, са установени нарушители.

6 /шест/ акта са издадени в съботния ден. 3 от тях са връчени на нарушители в парк “Кайлъка” и 3 – в парка зад училище “Христо Смирненски”.

В неделния ден са издадени 3 акта, на нарушители в парк “Кайлъка”.

Дронът е използван основно за наблюдение върху терените в Градската градина и парк “Кайлъка”.

През тази нощ, 9-ти април, проверяващите екипи са са били в ж.к. “Сторгозия”, където е имало много групи от събрали се на едно място хора. Не са издавани актове за нарушения, но е имало денонощна гонка между младежи от тези групи и проверяващите органи.

От МВР и Общински инспекторат продължават проверките и над поставените под карантина лица. До този момент не са установени нарушения.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!