BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Ще отиде ли България на 199-то място в света по свобода на словото?

Във връзка с ужасяващото посегателство върху живота на един от най-добрите разследващи журналисти в България и главен редактор на вестник „168 часа” Слави Ангелов, ние от Гражданско сдружение „Достойнството на един народ” – ДЕН, задаваме следните въпроси:

1.Върнаха ли се мутренските времена от началото на 90-те години в страната?

2.На кого пречи достойната работа на разследващите журналисти от свободните медии?

3.Кой стои зад гнусното посегателство върху живота на Слави Ангелов?

4.Как защитават живота и здравето на българските граждани правоохранителните органи в България?

 

Настояваме за:

1.Бързи и ефикасни действия по разкриването и залавянето на извършителите на това престъпно деяние и предаването им на компетентния съд!

2.Най-строгото им наказание според българските закони!

3.МВР и прокуратурата да вземат превантивни мерки за опазване живота и здравето и на други заплашени от подобни действия честни български журналисти!

Ние от Сдружение „Достойнството на един народ” – ДЕН твърдо отстояваме правото на свобода на словото и правото на безпристрастно и честно отразяване в медиите на всички нарушения на законите, независимо от кого са извършени! Нашият апел към журналистите и издателите е да запазят достойнството си и да продължат да вършат своята работа в интерес на обществото! В противен случай страхът и безчестието ще докарат страната ни от 111 – на 199 място по свобода на словото в света!

„Достойнството на един народ“-ДЕН

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!