BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Цветан Антов участва в демонстративна баскетболна среща

Кандидати за кметове и общински съветници на АБВ взеха участие в демонстративна баскетболна среща, част от инициативите на партията, свързани с насърчаването на спорта в България. В двубой един срещу друг се изправиха два отбора, съставени от ветерани от Плевен и София. След края на срещата Ивайло Калфин, водач на АБВ за листата за общински съветници в София заяви: „За мен е важно развитието на спорта да бъде една от приоритетните теми, която винаги ще бъде на дневен ред в Столичния общински съвет. Всички хора в София, особено младите, се нуждаят от по-добри условия, от повече зали за спорт. Те не са достатъчно в момента, а графиците им са пълни от сутрин до вечер. Особено през зимния сезон се практикува много трудно масов спорт в България. За това през следващия мандат на този проблем трябва да се обърне особено внимание“.

Думите му подкрепи Цветан Антов, кандидат на АБВ за кмет на Плевен, който е и настоящ общински съветник в града.

„По време на моя настоящ мандат, като общински съветник в Плевен, средствата които се отделят за спорт са се удвоили. Въпреки това смятам, че това изобщо не е достатъчно. Трябва да наблегнем на спортните бази. Те са в окаяно състояние, а това не създава условия за качествен тренировъчен процес на нашите спортисти. Това отблъсква младите хора от спорта, а той е освен всичко друго и здраве. Ако искаме България да има качествени, професионални спортисти, трябва да се погрижим те да се развиват в добри условия“, заяви той.

В демонстративния баскетболен двубой участие взеха няколко от кандидатите на АБВ за общински съветници в София и различни населени места в България, сред тях беше и кандидатът на партията за кмет на Дупница Георги Градевски.

Пресцентър на ПП АБВ, PR публикация
Купуването и продаването на гласове са престъпления!

Източник: Плевен За Плевен

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!