BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Фирми с нужната техника могат да подадат оферти в Община Плевен за осветяване на обществена сграда в зелено

Община Плевен приканва фирмите, които разполагат с осветителна техника, да подадат предложения в администрацията за реализиране на благородна инициатива. Съветът на Европа всяка година провежда Европейски ден на донорството и трансплантацията на органи с цел повишаване на осведомеността за значението на донорството на органи за подобряване и спасяване на живота на нуждаещи се пациенти, за които трансплантацията е единствена възможност да бъдат спасени.

Традиционно това е втората събота на м. октомври, която тази година е 10 октомври. Солидарно и в координация с институциите на Съвета на Европа България чрез Изпълнителна агенция „Медицински надзор” организира провеждането на събития в седмицата от 10 до 17 октомври.

Поканата до ръководството на Община Плевен е сградата на местната администрация или друга подходяща сграда да бъдат осветени в зелено за няколко часа на 10 октомври 2020 г. В тази връзка кметът Георг Спартански кани фирмите, които имат възможност да осигурят такова осветление, да подадат до 04 октомври 2020 г. оферти с ценови предложения в местната администрация.

Фирмите, които се отзоват, трябва да представят оферти на електронни адреси mayor@pleven.bg или pr@pleven.bg.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!