BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Томбола с награди за съвестни данъкоплатци организират в Кнежа

С началото на новата година стартира кампанията за заплащане на данъците за превозни средства, недвижими имоти и такса смет в община Кнежа. Всеки, заплатил задълженията си до 31-ви март 2020 г., има възможност да участва в томбола. За поредна година ще бъдат наградени 3-ма съвестни данъкоплатци, които ще се насладят на уикенд за двама в Чифлика, Рибарица и Вършец.

На 1-ви април 2020 г. ще бъдат изтеглени късметлиите, които ще почиват в хотел „Алфа Резорт” с. Чифлика, хотел „Св. Екатерина” с. Рибарица и СПА хотел „Ата” гр. Вършец. Средствата за наградите са лични, подсигурени от месечните ми възнаграждения през годината.

Плащането на данъците може да се извърши на касите на „Местни данъци и такси” на първия етаж в Община Кнежа, на касите в съответните кметства или по банков път. Информация за задълженията си може да получите на касите при плащане или на телефон 09132/79-65.

Източник: Плевен За Плевен

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!