BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Съвети при избор на детски бални рокли

Това е най-любимия шопинг на малките момиченца. Светът им като малки е една своеобразна приказка, в която живеят ежедневно. Детски филмчета и песни за принцеси, кукли и приказни светове – как да не ти се прииска да създадеш един такъв свят и около себе си. В повечето случай купуваме детски официални рокли само, когато ни предстои важен повод, който да посетим – рожден ден, кръщене, сватба и др. За тях обаче да се облечеш в принцеска рокля може да бъде дори ежедневие, особено, ако аутфита е част от въображаемата им игра.

На пазарът в днешно време изборът е огромен и поради тази причина родителите са затруднени коя рокличка е най-добрата оферта. На първо място моделите са почти еднотипни. Дълги до коляното, с коланче на талията и разкрояващи се надолу. Защо е така? Защото това са роклите на куклите и принцесите и точно такива модели искат малките дами. Някои от тях са със свободно спускаща се материя, други са с тюл, с дълъг или къс ръкав и във всякакви цветове.

Кое е най-важното, когато избирате детски официални рокли

Удобство

Щом говорим за деца, това е топ приоритет. Вярно, че те държат на кокетната визия, но в същото време нямат скрупули, ако трябва да я пожертват за някоя увлекателна игра. Улисани в играта могат да се намажат с бои, да падат по земята или да приключат весело в някой пясъчник. В такива моменти е най-важно детето да се чувства комфортно. Да може да тича, да се навежда и да бъде гъвкаво, без това да му коства усилия. Защото всички знаем, че това няма да приключи добре, а най-вероятно с плач и преждевременно заминаване от тържеството.

Материя

Нека не забравяме, че детската кожа е чувствителна и естествените материи са за предпочитане. Каквато и да е роклята отвън, вътрешния пласт е важно да бъде от памучна материя. Тя има свойството да не задържа топлина, да не изпотява излишно детето и да не запарва. По-грубите материи са неприятни на допир, а малките са два пъти по-сензитивни.

Цвят

Всяка дама има своя вкус и предпочитание. Каквото и да си говорим обаче бонбонените цветове като розово, лилаво, оранжево и жълто си остават хит в тази възраст. Ако добавим и малко брокат или интересна апликация – да бъдете оригинални е гарантирано.

Къде да намерите красиви детски рокли

Всичко зависи дали имате физическо време в излишък или предпочитате да пазарувате онлайн, като пестите време. Онлайн магазините като Crazy Kids са толкова добре организирани, че най-вероятно ще ви стане навик. А, марки като Mayoral и Abel Lula например са отличен избор.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!