BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Спряха безплатната вода на 48-годишна в Сухаче

На 6 август 2020 година около 10.00 часа в село Сухаче при съвместна проверка на служители от ВиК – Плевен ЕООД и служител на РУ – Червен бряг е констатирано неправомерно присъединяване към водопреносната мрежа.  За това информират от Пресцентъра на ОДМВР-Плевен.

При проверка на водомерна шахта с ползвател 48-годишна, е установено, че маркуч „ПВП“ е свързан със спирателен кран от 3/4 цола и на мястото на водомера е монтирана подцинкована тръба с размер 1 цол и дължина 15 см. По този начин, ползвателят  е създал условия за непълно отчитане на потребената вода. Извършен е оглед на местопроизшествието при условия на чл.212, ал.2 от НПК от полицейски орган. Уведомен е дежурен прокурор от РП – Плевен. Образувано е бързо производство за извършено престъпление по чл.234, ал.1 от НК. Продължава работа разследващ полицай.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!