BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Ромпетрол осигурява безплатно гориво за автомобилите на плевенските доброволци

Безналична карта за закупуване на гориво /дизел или бензин/ в размер на 500 литра  предостави  Ромпетрол-България ЕАД с управител Ивайло Трендафилов на Община Плевен. Фирмата е дарила гориво и на други общини в страната, разпределението е съгласувано с Националното сдружение на общините в Република България /НСОРБ/ и е осигурено с подкрепата на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението”. Критериите за избора на общини са определени от НСОРБ: за общините – областни градове /без Столична община/, където има бензиностанции на Ромпетрол. За това информират от Пресцентъра на Общината.

Дарителят и НСОРБ насърчават общините да използват безплатното гориво за зареждане на моторните превозни средства на доброволците, които извършват или подпомагат доставката на храна и лекарства за самотни възрастни хора.

Кметът Георг Спартански изпрати благодарствени писма до Ромпетрол-България ЕАД, НСОРБ и Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” за помощта и подкрепата.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!