BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

РДПБЗН – Плевен изисква документи по осигуряване на пожарна безопасност в земеделските земи

От РДПБЗН – Плевен напомнят на юридическите и физическите лица (ръководители на фирми и земеделски кооперации, арендатори, частни земеделски производители и ползватели на земеделски земи), че е необходимо да предоставят до края на месец април 2020 година схеми с разположението на засетите площи с житни култури, пожарозащитните ивици, пътищата за придвижване на пожарната техника и действащите водоизточници. Това задължение е регламентирано в чл.13 от Наредба №8121з-968/10.12.2014 г. и с него се цели осигуряване на пожарната безопасност при извършване на дейности в земеделски земи при прибиране и съхранение на зърнено-житни култури.
Предвид въведеното извънредно положение в страната и наложените мерки за ограничаване на контактите е препоръчително изискващите се схеми да се изпращат в РДПБЗН – Плевен на електронен адрес fire-pleven@mvr.bg , на пощенски адрес: гр. Плевен, ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ №31 или до съответната РСПБЗН, като информацията с адресите за кореспонденция е публикувана на адрес: www.mvr.bg/pleven или на Фейсбук страницата www.facebook.com/plevenFirefighter .

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!