BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Разкриха извършителя на грабеж на възрастна жена в Плевен

На 30 декември 2019 година в 12:05 часа в Първо РУ – Плевен от тел.112 е получен сигнал за извършен грабеж в областния град. 69-годишната тъжителка е обяснила, че на същата дата около 11:50 часа на кръстовище, образувано от бул. „Георги Кочев“ с улица „Неофит Рилски“, непознат издърпал от ръцете и черно кожено дамско портмоне, съдържащо лична карта, дебитна карта и сумата от 20 лв. Уведомен е дежурен прокурор при РП – Плевен. За престъпление по чл.198, ал.1 от НК е образувано досъдебно производство.

От проведените оперативни действия е установен извършителят на деянието – 33-годишен от Плевен. Задържан е срок до 24 часа по Закона за МВР. Направил е пълни самопризнания, като описва механизма на извършване на престъплението. Повдигнато му е обвинение за престъпление по чл.198, ал.1 от НК. Продължава работа разследващ полицай.

Източник: Плевен За Плевен

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!