BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Разкриха извършителите на кражба от къща в село Дебово

На 2 януари 2020 година около 10:10 часа в участък Новачене е получен сигнал, че от не установен период  до  същия ден в село Дебово е извършена кражба. За това съобщават от Пресцентъра на ОДМВР-Плевен. Незабавно са изпратени полицейски служители, които са установили, че в частния имот е проникнато след демонтиране стъкло на дървена дограма с неустановено техническо средство. По информация на тъжителя са откраднати готварска печка на твърдо гориво /неустановена марка и модел/, DVD „Sony“, два персийски килима, ъглов диван и холна маса.

От проведените оперативни действия в дом в същото село, обитаван от 58-годишен, са намерени две холни маси, два килима, част от DVD „Sang“, дървени части от диван и готварска печка на твърдо горива „Прометей“. Вещите, обект на престъпление, са на съхранени в РУ – Никопол. Извършители на престъплението са двама 19-годишни от селото. Те са задържани за срок до 24 часа. Продължава работа разследващ полицай. Уведомен е прокурор и е образувано досъдебно производство.

Източник: Плевен За Плевен

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!