BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Разкриха извършителите на домова кражба в Тръстеник

На 5 април 2020 година в полицията е получен сигнал за извършена домова кражба в град Тръстеник. Незабавно на адреса са изпратени полицейски служители, съобщават от Пресцентъра на ОДМВР-Плевен.

По информация на тъжителя престъплението е извършено за времето от 16,10 часа до 17,00 часа на 5 април. При огледа е установено, че след вломяване на прозорец е проникнато в къщата и са откраднати пари, плазмен телевизор „Филипс“-32 инча, три мобилни телефони, газ-сигнален пистолет „Екол магнум сава“ с  шест боеприпаса в него. По случая е започнато досъдебно производство за извършено престъпление по чл.195, ал.1, т.3 от НК. Уведомен е дежурен прокурор в РП – Плевен.

От проведените оперативни действия са установени извършителите на деянието – 16-годишен и 21-годишен, от същия град. Вещите са предадени с протокол за доброволно предаване и се намират на съхранение в полицейски участък – Тръстеник. Извършителите са задържани за срок до 24 часа по Закона за МВР.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!