BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Преизбраха Илиян Христов за председател на Дружество „Военноинвалид“ – Плевен

Отчетно-изборно събрание на Дружество „Военноинвалид“ – Плевен днес се състоя в галерия „Лира“ на Военен клуб. Гости на събранието бяха Тодор Еленков, зам. кмет на община Плевен, Ралица Лазарова, гл. експерт във Военен клуб – Плевен, Христо Първанов от Военно окръжие-Плевен, полк. Николай Бешев, началник на Гарнизон Плевен и ЕЦНП, о.з бр. ген Валентин Буров, председател и о. полк. инж. Марин Шкодров, зам. председател на Областен съвет на СОСЗР-Плевен, о.з. полк Ванко Халачев, председател на Общинския съвет на СОСЗР-Плевен, о.з. полк. Иван Смарандов, председател на СВВБ-Плевен и Слави Ангелов, председател на СВНВУ, ШЗО и РВГ- Плевен.

Отчети за дейността си през последните пет години представиха председателите на Управителния и на Контролния съвети и секретар-касиера на дружеството. След приемането на отчетите присъстващите гласуваха и избраха отново за председател на УС Илиян Христов, за секретар-касиер и член на УС Савка Романова и Валентин Станков и за председател на КС Симеонка Петрова, а за членове Ганка Михайлова и Радослав Гурзов.

Илиян Христов и Симеонка Петрова бяха избрани и за делегати на плевенското дружество за Общо събрание на Съюза на военноинвалидите и военнопострадалите през периода 2020-2025 г. Беше разисквана и приета и план-програма за работата на УС за периода 2020-2025 г.

Снимки: Дружество „Военноинвалид“- Плевен

Източник: Плевен За Плевен

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!