BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Почистват гробищните паркове в община Червен бряг

Кметът на Община Червен бряг д-р Цветан Костадинов нареди на служителите от звено „Общински инспекторат” да обходят гробищните паркове в Червен бряг и да предложат мерки за тяхното облагородаване.
Така в навечерието на Черешова задушница и двата гробищни парка бяха старателно почистени, а откраднатите кранове на чешмите там бяха заменени с нови,информират от Пресцентъра на Общината. Откритото, в непосредствена близост до Старите гробища, нерегламентирано сметище беше почистено също за сметка на бюджета на Общината.
Двете порти /голямата и малката/ на Новия гробищен парк са пребоядисани. От местната управят умоляват гражданите в бъдеще да не лепят некролози върху тях, а само на обособените за целта табла.
Кметът Община Червен бряг д-р Цветан Костадинов благодари и на своите колеги – кметовете на населените места в общината, които също положиха значителни усилия в тази посока. На много места и в момента продължават дейностите по почистване на гробищните паркове – косене на трева, почистване на клони, събиране и извозване на битови отпадъци и др.
Снимки: Община Червен бряг, Пресцентър

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!