BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Плевенска фондация с покана за партньорство в международен благотворителен базар

Плевенската фондация „Чудесата на децата“ е получила покана за втора поредна година да бъде партньор в организирането, провеждането и финансовия контрол на международен благотворителен базар. Той ще се състои в рамките на 15-то издание на Международния младежки фестивал на изкуствата „Музите“ в Созопол през юли.

Нашето участие е чисто благотворително, всичко е на доброволни начала, през миналата година създадохме много важни приятелства и това ни кара да се връщаме отново, каза Миглена Цанова, създател и ръководител на фондация „Чудесата на децата“. Базарът е с участие на чуждестранните посолства в България, национални и международни културни и туристически центрове, общини и е с цел да се наберат средства за подкрепа на деца и младежи в неравностойно положение – участници във фестивала.

Като част от подготовката на фестивала на 3 февруари в Посолството на Кралство Мароко в България ще се проведе събитието „Музите – ключ към международни партньорства“, което ще премине под патронажа на вицепрезидента Илияна Йотова. Покана за него е отправена лично към Миглена Цанова.

И още един плевенски акцент в престижното събитие. Михаил Цанов от Езикова гимназия беше избран за превод в ефир миналата година на фестивала и много е впечатлил с добрата си подготовка по английски език. Тази година младежът  отново има покана и договор за съпартньорство.

Източник: Плевен За Плевен

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!