BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Община Кнежа организира конкурс за най-добро домашно вино

За поредна година Община Кнежа организира конкурс за най-добро домашно вино по случай Деня на лозаря. Всеки производител на бяло, червено вино или розе, може да участва в изложението и да стане „Майстор на виното” за 2020-та година. Вината ще бъдат оценявани от жури, а най-добрите винопроизводители ще получат атрактивни награди, подсигурени от Община Кнежа.
За участие в конкурса „Майстор на виното” може да се подават заявления в сградата на Общинска администрация, в стая № 107, до 10.02.2020 г. При записването трябва да се оставят имена, телефон за връзка и вида на виното, с което ще се участва. Необходимо е всеки участник да донесе 1,5 – 2,00 литра вино собствено производство в деня на конкурса. Изложението ще се състои на площад „Пенчо Янкулов” или при лоши метеорологични условия в ресторант „Хибрид” на 14-ти февруари от 10:00 ч.
„Ще спазим традицията, като пресъздадем обичая по зарязване на лозата, а за Вашето добро настроение ще се погрижат фолклорни формации от нашата община! Заповядайте, за да се забавляваме заедно!“, казва кметът Илийчо Лачовски. 

Източник: Плевен За Плевен

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!