BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

НУ „Христо Ботев“ – Плевен стартира дейности в полза на ученици и родители

Във времето, в което се налага да се ограничат преките контакти, разходките, спортуването и всичко се обединява на едно място, по едно и също време, и деца, и родители имат нужда от подкрепа.

Водени от желанието да бъдат максимално полезни на учениците и техните родители, от днес 20.03.2020 г., по инициатива на директора – Цветелин Горанов, освен онлайн обучението, което се провежда и върви успешно, от НУ „Христо Ботев“ – Плевен, предлагат и нови два вида дейности.

Всеки ден от 09:30 до 09:40 ч., учениците ще имат онлайн срещи с професионален треньор на тема „Как да бъдем във форма и да поддържаме здравето си без да излизаме от вкъщи“. Това включва както практически съвети, така и упражнения, съобразени с обстановката и възрастовите им особености, излъчвани в реално време.

За родителите започва „Онлайн училище за родители“ където водеща тема е „ Как да подкрепим децата, да бъдем спокойни и полезни на тях и на себе си“.

Целта е оказване на психологическа подкрепа и даване на професионални съвети от училищния психолог на родителите във връзка с преодоляване на ежедневните трудности и справяне със създадената ситуация.

Онлайн срещите ще се провеждат в дните понеделник, сряда и петък от 18:00 ч. до 18:40 ч.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!