BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

На Председателски съвет утре се решава кога ще се проведе отложената през октомври сесия

 

Председателят на Общински съвет – Плевен Мартин Митев свиква Председателския съвет на местния парламент във вторник /10.11.2020г./ от 16,30 ч.  Съветът трябва да определи нова дата за заседание на Общинския съвет, на което ще бъдат разгледани предложенията от отложената октомврийска сесия, информират от Пресцентъра на местния парламент. Ще припомним, че до това решение се стигна, след като стана ясно, че има общински съветник с COVID-19.

Съгласно Правилника за организацията и дейността на Общински съвет – Плевен, неговите комисии и взаимодействието му с общинската администрация за мандат 2019-2023 г., председателят на Общинския съвет, зам.-председателите, председателите на групи съветници и един от съветниците, които не участват в групи, определен на ротационен принцип по азбучен ред, образуват Председателски съвет. Председателят на Общинския съвет свиква Председателския съвет за консултации по дневния ред на заседанията на общинския съвет, както и по други въпроси от дейността на Съвета.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!