BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

На голяма среща в село Муселиево ПП АБВ представи пълната си ли листа от 13 кандидати за общински съветници за предстоящия местен вот в община Никопол

На голяма среща в село Муселиево ПП АБВ представи пълната си ли листа от 13 кандидати за общински съветници за предстоящия местен вот в община Никопол. Партията издига кандидати във всички села в общината, където се избира кмет. За да представи кандидатите на АБВ, в Муселиево бяха председателят на партията Румен Петков и кандидатът за кмет на Никопол Любомир Мачев.
Петков заяви пред жителите на с. Муселиево, че това е най-добрата листа в общината, защото са представени всички населени места, балансирана и професионално, и възрастово.


„Всеки кандидат има своята биография и участие в стопанския живот в страната, представени са трудовопроизводителните компании, земеделски производители, работодателите на територията на общината, големи фирми износители за ЕС на земеделски продукти“.


В рамките на представянето кандидатът за кмет на община Никопол Любомир Мачев акцентира върху три големи и значими резултата от участието на АБВ в Общинския съвет и в администрацията – реализирането на два проекта по осигуряване на техническо оборудване на домовете за домашен социален партонаж в Никопол и Черковица, социален проект за грижа за възрастните хора, в рамките на който беше осигурена и най-високата работна заплата в такъв тип заведения, проекти със социална насоченост за наемането на безработни и намаляване нивото на безработица и един от най-големите успехи, с помощта на ръководството на АБВ и лично на Румен Петков и президента Георги Първанов – съхраняването и осигуряването на МБАЛ Никопол и МЦ Никопол. Следваща голяма амбиция на кандидатите на АБВ в местния вот е безплатни ясли и детски градини за децата на Никопол.

Пресцентър на ПП АБВ, PR публикация
Купуването и продаването на гласове са престъпления!

Източник: Плевен За Плевен

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!