BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Кандидатът за кмет на община Плевен д-р Калин Поповски почете празника на Демократическа партия – Плевен

Д-р Калин Поповски, кандидати за общински съветници от листата на ВМРО-БНД, членове и симпатизанти почетоха 29-та годишнина от възстановяването на Демократическа партия-Плевен. Събитието се състоя на 5-ти октомври пред паметната плоча на основателя на Демократическата партия в града Асен Милчев.


Приветствено слово произнесе председателят на местната структура и кандидат за общински съветник Катя Христова. В речта си тя акцентира на значимостта на Демократическата партия у нас след Освобождението и влиянието върху политическата ни история на изявени личности като Петко Каравелов, Александър Малинов, Никола Мушанов.


Настоящият депутат и кандидат за кмет на община Плевен д-р Калин Поповски отбеляза в словото си историческата и патриотична роля на ВМРО за България. Той представи възможностите за връщане на инвестициите в Плевен с помощта на правителството чрез новите големи обекти като автомагистрала „Хемус“, АЕЦ Белене и др. „Трябва да върнем достойнството на Плевен сред най-големите и проспериращи градове в страната“, завърши словото си потомственият лекар д-р Поповски.

Купуването и продаването на гласове са престъпление!

Източник: Плевен За Плевен

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!