BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Извънредно заседание на Общински съвет – Плевен, на 3-ти декември

Заседание ОбС – Плевен. Снимка – Плевен прес.

Извънредно заседание ще проведе Общински съвет – Плевен, на 3-ти декември от 11.00 ч. Заседанието ще се предава онлайн заради противоепидемичните мерки.

В дневният ред ще бъдат включени две точки: редуциране на автобусните линии в Плевен по искане на превозвачите, поради липсата на пътници и загубите, които автобусният транспорт понася.

Другата точка в извънредното заседание ще разгледа въпроса с прехвърляне управлението на парк “Кайлъка” на община Плевен с необходимите ресурси за това. Става въпрос за частта от входа на парка до ресторант “Кйлъка”. Това прехвърляне беше обещано от премиера Борисов на кмета Георг Спартански преди половин година. По наша информация Борисов е разпоредил час по-скоро да се вземе решение от МС за прехвърляне на управлението на парка на община Плевен. За целта трябва да има решение и на Общински съвет – Плевен. По тази причина утре, 3-ти декември, ще бъде разгледан и този въпрос.

Прочетете също

Районният център по трансфузионна хематология получи дарение на апарат за кръвна плазма, оборудване и консумативи …

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!