BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Задържаха 69-годишен за кражба от фирмен офис в Плевен

На 9 юли 2020 година около 09:20 часа във Второ РУ – Плевен е получен сигнал за кражба в областния град, информират от Пресцентъра на ОДМВР.

Според тъжителката престъплението е извършено за времето от 20:00 часа на 8 юли 2020 година до 09:00 часа на 9 юли. При огледа служителите на реда са установили, че във фирмен офис на булевард „Данаил Попов“ след счупване на стъкло на входна врата на съседно, необитаемо помещение, е проникнато и са откраднати неустановено количество рекламни материали и кафе машина – неустановена марка. За престъпление по чл.195, ал.1, т.3 от НК е сезирана прокуратурата. От проведените издирвателни мероприятия е установен извършителят на деянието – 69-годишен от град Силистра. Той е задържан за срок до 24 часа. Вещите, предмет на престъплението, са намерени и върнати на собственика. По случая е образувана преписка, по която продължава работа полицейски инспектор.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!