BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Жена падна от стълба докато гасила пожар в къщата си в Койнаре

На 22 март 2020 година около 05:40 часа е получен сигнал за горяща къща в град Койнаре, информират от Пресцентъра на ОДМВР-Плевен.

На адреса е изпратен автопатрул на РУ Червен бряг. На местопроизшествието служителите установяват 48-годишна, която се качила на стълба, подпряна на перваза на прозорец на къщата, за да гаси пожара с градински маркуч. Жената е изгубила равновесие и е паднала. Тя е транспортирана в ЦСМП – Плевен, където е установено, че няма фрактури. Оставена е под наблюдение, без опасност за живота.

Пожарът е потушен от екипи на РСПБЗН гр. Червен бряг. В огъня са изгорели около 50 кв. м. покривна конструкция и обзавеждане. Няма засегнати съседни сгради. Материалните щети и причините за инцидента са в процес на изясняване. Уведомен е прокурор при РП – Плевен. Работата по изясняване на случая ще продължи.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!