BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Д-р Калин Поповски се срещна с избиратели в село Бръшляница

Залата в село Бръшляница се оказа тясна да побере всички желаещи от селото, които пожелаха да се срещнат с кандидата на ВМРО-БНД за кмет на община Плевен д-р Калин Поповски и с кандидатите за общински съветници Стефан Симеонов и Светослав Доков.

Присъстващите си изплакаха болката за всички проблеми, които ги вълнуват. Най- сериозни са нарастващата битова престъпност, липсата на видеонаблюдение в крайните улици на селото, както и окаяното състояние на асфалтовото покритие на повечето улици.

От разговора стана ясно, че покривите на църквата и читалището в селото са в окаяно състояние. Д-р Поповски изложи своите виждания как да се облекчи живота на хората по селата, как да се подобри тяхната сигурност. Той пое ангажимент, ако бъде избран за кмет на община Плевен, да съдейства за решаване на спешните неотложни проблеми на живеещите в селото. На срещата бе представен и кандидата на ВМРО за кмет на село Бръшляница Иван Иванов.

Пресцентър на ПП ВМРО – Плевен, PR публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Източник: Плевен За Плевен

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!