BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Депутатът Стефан Бурджев: Нека бъдем достойни българи!

Уважаеми съграждани,

„Винаги миролюбив, Моят Народ днес копнее за своя културен и икономически напредък; в това направление нищо не бива да спъва България; нищо не трябва да пречи за преуспяването й. Такова е желанието на Народа Ми, такава е неговата воля – да бъде според както той иска.

Българският народ и Държавният му глава не могат освен еднакво да мислят и едно да желаят.“

Тези думи от Манифеста са актуални за просперитет на България, валидни с пълна сила и днес. Това са словата, които трябва да продължат да бъдат основен мотив в действията на всички ни в съвременния свят. Да бъдем обединени в мислите си, с консенсусни цели за бъдещето и устремени към развитието ни заедно. Това са завещали нашите предци – послание, което да ни води все по-напред, което да помним и предаваме на поколенията.

Нека не забравяме забележителните уроци на историята и отдадем заслужена почит на онези, които ни дадоха съдбовния пример за единство в най-трудните за народа ни моменти! Нека помним, че от усилията на всички ни зависят бъдещето и просперитетът на България.

Пожелавам Ви здраве, свобода на духа и самочувствие от делата Ви. Да заслужим признанието и обичта на следващите поколения. Нека бъдем достойни българи!

Честит национален празник!

С уважение, Стефан Бурджев,

Народен представител  44-то НС ПГ БСП

22.09.2020г., гр. Плевен

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!