BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Дезинфектанти и перилни препарати дариха на училището във Върбица от партия „Възраждане”

Начално училище “Отец Паисий” с. Върбица, община Плевен. Снимка – ПП “Възраждане”.

Над 40 кг перилни и почистващи препарати, както и дезинфектанти,  получиха като дарение ученици и педагогически персонал в НУ „Отец Паисий”, село Върбица, община Плевен. Директорката на училището Поля Мерджанова благодари за дарението от името на учителския колектив и децата. Още повече, че те са социално слаби и училището се грижи за тях целодневно.

Петя Мерджанова, директор на НУ “Отец Паисий” с. Върбица и Данаил Раденцов, областен координатор на ПП “Възраждане” – Плевен. Снимка – ПП “Възраждане”.

Областният координатор на „Възраждане” за област Плевен Данаил Раденцов, заяви, че образованието и здравето са „основните стълбове на едно общество”. По тази причина от „Възраждане” даряват на училището и учебника „Родинознание”. Всички деца ще го получат и ще могат да се запознаят с най-силните моменти от българската история, заявиха дарителите.

Сарение от ПП “Възраждане”.

Акциите по даряване на необходими хранителни пакети, перилни препарати, дезинфектанти, както и на учебника „Родинознание”, ще продължат и занапред, информира областният координатор Данаил Раденцов.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!