BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

Георг Спартански за диалога между община и граждани

В Деня на българската община кандидат за кмет на Плевен втори мандат – Георг Спартански се срещна с живеещите в блок „Юли“ по тяхна покана. Поводът – малките проблеми на големия град.

Предисторията – една инициатива на хората да превърнат преди няколко месеца пространството пред блока в естетична градина с цветя и пейки и участието на общината в акцията с поставяне на нови плочки върху тротоарното пространство пред кооперацията.В импровизираната дискусия плевенчани споделиха идеите си, свързани с подобряването на градската среда и възможностите за съвместни инициативи на гражданите и общината с цел превръщането на градската среда в едно по-уютно и чисто пространство за живот и работа.


Заедно и със сърце за Плевен и общината, един по един, и според възможностите на бюджета, да решаваме проблемите, призова плевенчани Спартански.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Източник: Плевен За Плевен

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!