BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

В Единния център за начална подготовка – Плевен връчиха удостоверенията на първия модул новоназначени войници

В Единния център за начална подготовка – Плевен днес се проведе тържествена церемония по връчване на удостоверенията на първия модул новоназначени войници.
В словото си командирът на ЕЦНП полковник Марин Господинов изрази увереност, че новоназначените войници ще се впишат достойно в новите си колективи и с действията си ще допринесат за издигане престижа на военната служба и реномето на българския войник зад граница. В допълнение той каза, че придобитите от обучаемите знания и практически умения ще им дадат основание с уважение да си спомнят за своите командири и инструктори и им пожела още по-големи успехи във военната служба, длъжностно развитие и повече енергия при изпълнение на задълженията им като защитници на родината ни.
Редник 1-ви клас Георги Данаилов Георгиев от в.ф. 54990 – Враца също сподели своите впечатления: „Доволен съм от отношението на командирите към нас и въпреки натоварената програма всички сме удовлетворени от подготовката. Голямо значение има и това, че битовите условия в ЕЦНП са на ниво. Тук създадохме много добри контакти с колеги от различните гарнизони, придобихме полезни нагласи за съвместен живот в голяма група хора. Офицерите и сержантите, които ни обучаваха, са много подготвени и има какво да научим от тях. Командирът на учебната група майор Ивелин Пасев е взискателен и това ни помогна да усвоим необходимото, да повишим знанията си, да се усъвършенстваме.
Снимки и информация: Сухопътни войски

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!