BulgarianEnglishFrenchGermanGreekRussian
Facebook

В Гулянци търсят доброволци да помагат на възрастни и хора с увреждания

Община Гулянци набира доброволци, които при необходимост да окажат съдействие на Домашен социален патронаж и кметовете на кметства в дейностите по снабдяване със основни стоки от първа необходимост на самотно живеещите възрастни хора и хората с увреждания, които нямат близки.

Основните ангажименти на доброволците ще се изразяват в това да пазаруват основни стоки от първа необходимост и да ги предоставят на служителите на патронажа и кметствата за разнос по адресите. Дейността ще се осъществява при стриктно спазване на правилата за хигиена и безопасност, доброволците ще бъдат снабдени с маски и ръкавици.

Община Гулянци използва пълноценно целия ресурс, с който разполага, за да обезпечи изпълнението на мерките в извънредното положение. На този етап звената и екипите се справят с отговорностите и задачите си, но е напълно възможно при усложняване на ситуацията да имаме нужда от съдействие. 

Желаещите да се включат като доброволци, могат да заявят това на адрес: nl_guliantsi@abv.bg, като посочат име, професионални умения, адрес и телефон за контакт.

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!

Новини по региони

Видин Монтана Враца Плевен Ловеч Габрово Велико Търново Търговище Русе Разград Силистра Добрич Шумен Варна Бургас Сливен Ямбол Стара Загора Хасково Кърджали Пловдив Смолян Пазарджик Благоевград Кюстендил Перник София област София

Тази информация достига до Вас благодарение на информационна агенция Булпресс!